Izvor: Luftika.rs, 25.Apr.2021, 14:50

Dačićev sin pevao za Palmu u Hurgadi, neka sprema i zatvorski repertoar

Luka Dačić, sin Ivice Dačića, prisustvovao je svečanoj večeri u Hurgadi organizovanoj u režiji Dragana Markovića Palme za zdravstvenu delegaciju iz Srbije. Samo nekoliko dana kasnije, objavljena su svedočenja o podvođenju i pedofiliji u Jagodini na Palminim proslavama gde je jedna od zvanica bio i Lukin otac, predsednik SPS-a.
Telegraf je pisao kako je mlađi Dačić, pred mnoštvom kamera i bez poštovanja ovdašnjih preporuka o prevenciji širenja koronavirusa, Luka zabavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << okupljene kafanskim repertoarom. Čuvena „Miljacka“ se pevala u glas, a bilo je i dueta sa učesnicom emisije „Zvezde Granda“ koja je odrađivala zakazanu tezgu za bahate političare.
Ovakva vest režimskog tabloidnog medija prošla bi nezapaženo kod iole kultivisanog stanovništva, da ovakva veselja ne kriju nešto mnogo strašnije od jezivog muzičkog repertoara vladajućih ljaksera. Otac Luke Dačića, večiti funkcioner Ivica, pred naletom je strašne oluje koja preti da potpuno uruši višestruko redizajniran ugled njegove stranke.
Hoće li SPS konačno izgubiti svoj politički uticaj na sledećim izborima i možemo li konačno očekivati skidanje „Miljacke“ sa repertoara ovog društva?
Dosta je bilo promovisanja tatinih sinova, stvaranje veštačkih političkih dinastija i sisanja krvi ovog naroda koji je odavno od sebe samog digao ruke.
Živimo u duboko podeljenom, perverznom i bolesnom društvu koje na aparatima čeka svoj nestanak.
Umesto toga valjalo bi nam promeniti ploču, a jednom možda zapevati i neku drugu pesmu. Samo ne „Miljacku“. Bar ne u ovom veku. Ako boga znate.
Evo lepog predloga za početak nove muzičko-političke top liste.
“Devojko mala” za početak zabave, “Dok palme njišu grane” za nešto prisniji deo večeri, a onda naravno za sam kraj “Zenica bluz”.
Palma poručio da zna za brojne tajne političara, izlajao detalje o smrti na naplatnoj rampi Doljevac
 

Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Jagodina

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.