Dačić zahvalio Danskoj na podršci u evrointegracijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić zahvalio Danskoj na podršci u evrointegracijama

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Danske Andreasa Kristijana Haugora i zahvalio mu na dosadašnjoj kontinuiranoj podršku evrointegracijama Srbije, saopšteno je iz ministarstva.

U razgovoru je potvrđeno da su bilateralni odnosi Srbije i Danske dobri, ali da ima prostora za dalje unapređenje, kao i intenziviranje političkog dijaloga, posebno na visokom i najvišem nivou.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Izraženo je obostrano zadovoljstvo što je prethodne godine obeležen značajan jubilej - sto godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa dve zemlje.

Sagovornici su se složili da postoji i zajednički interes za produbljivanje i jačanje svih vidova bilateralne saradnje, uz postojanje značajnih potencijala za dalje unapređenje ekonomske saradnje.

Razmenjena su i mišljenja u vezi sa situacijom u regionu, kao i doprinosu koji Srbija daje na planu očuvanja mira i stabilnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.