Dačić u punoj Areni: Sačuvao sam SPS, sačuvaću i Srbiju! (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 21.Apr.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u punoj "Areni": Sačuvao sam SPS, sačuvaću i Srbiju! (FOTO, VIDEO)

Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić rekao je danas da je spreman da preuzme funkciju predsednika države koji bi se zalagao za jednakost i socijalnu pravdu i vratio poverenje gradjana u Srbiju.

"Sačuvao sam partiju kada je pala, kad smo bili nokautirani, ali smo se podigli kao feniks, sačuvao sam partiju, sačuvaću i Srbiju", rekao je Dačić na izbornoj konvenciji u Beogradskoj areni koja je bila ispunjena pristalicama koalicije. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Dačić je rekao da je gradjanima potrebna slobodna Srbija koja neće biti pod bilo čijom okupacijom ili uticajem, dodajući da je Evropska unija sredstvo za bolji život, a ne cilj.

Dodik: Đilasova pobjeda velika dobit za Beograd

SNS: Vučić ispratio Đulijanija, vlast se osramotila

Jadranka Šešelj: Poništiti pljačkaške privatizacije

"Preporod je moguć samo ako je pravedan, duša Srbije je jednakost. Neću dozvoliti da ponovo bude prevarena radnička klasa. Nisam lažni kandidat da bih uzeo glasove drugima već želim da se stavim u službu naroda", rekao je Dačić u beogradskoj Areni.



On je poručio da je ta koalicija za demokratsku Srbiju jakih institucija i obećao obnavljanje poverenja naroda, a nikako deljenje funkcija.

Lider SPS-a najavio je borbu za "ponosnu, jaku Srbiju, državu, veliku po poštovanju", a kao prioritet naveo Srbiju socijalne pravde, poštovanje radničke klase, starih, bolesnih....

"Glas za mene je siguran glas, jer jasno govorim šta ću da radim i čvrst sam u odbrani onoga što definišemo kao nacionalni interes. Spreman sam da donosim odluke u interesu Srbije", kazao je lider socijalista.

Kako je zaključio da "6. maja neće biti pobeda te koalicije, već pobeda naroda i države".

(Agencije, Foto: Beta)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Beogradska Arena

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Spreman da budem predsednik

Izvor: B92, 21.Apr.2012

Beograd -- Predsednički kandidat Ivica Dačić kaže da je spreman da preuzme funkciju predsednika države koji bi se zalagao za jednakost i socijalnu pravdu...Predsednički kandidat SPS-PUPS-JS je obećao je da će sačuvati Srbiju kao što je sačuvao i Socijalističku partiju Srbije..."Sačuvao sam...

Nastavak na B92...

Dačić: Sačuvaću Srbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2012

Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić rekao je danas da je spreman da preuzme funkciju predsednika države koji bi se zalagao za jednakost i socijalnu pravdu i vratio poverenje građana u Srbiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Sačuvao sam SPS, sačuvaću i Srbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2012

BEOGRAD - Predsjednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić rekao je danas da je spreman da preuzme funkciju predsjednika države koji bi se zalagao za jednakost i socijalnu pravdu i vratio povjerenje građana u Srbiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dačić: Sačuvao sam SPS, sačuvaću i Srbiju

Izvor: Mondo, 21.Apr.2012

Ulog ovih izbora je Srbija a ja ću je sačuvati kao što sam sačuvao i Socijalističku partiju Srbije, rekao u Beogradu predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić.

Nastavak na Mondo...

Marković: Dačić mora da pobedi

Izvor: B92, 21.Apr.2012

Jagodina -- Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je da će koalicija SPS-PUPS-JS imati 50 poslanika i da bez nje neće moći da se formira vlada..."Ivica Dačić, za razliku od nekih drugih, prvi put se kandiduje za predsednika država i on mora da pobedi, najbolji je ministar, političar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.