Dačić sa novoimenovanom ambasadorkom Portugalije o produbljivanju saradnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa novoimenovanom ambasadorkom Portugalije o produbljivanju saradnje

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas je, u razgovoru sa novoimenovanom ambasadorkom Portugalije Mariom Virhinia Mendes Da Silva Pina, ukazao na značaj daljeg jačanja bilateralnih odnosa dve zemlje, koje je ocenio kao dobre.

Dačić je naglasio da posebno treba raditi na unapređenju nedovoljno nerazvijene ekonomske saradnje, ali i na intenziviranju političkog dijaloga.

Sagovornici su se složili da postoji zajednički interes >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za produbljivanje i jačanje svih vidova bilateralne saradnje, uz postojanje značajnih potencijala za dalje unapređenje ekonomske saradnje, saopštio je MSP.

Ministar Dačić izrazio je posebnu zahvalnost na kontinuiranoj i aktivnoj podršci Portugalije na planu evropskih integracija Srbije, izrazivši očekivanje da će ona biti nastavljena i ubuduće.

Ambasadorka Maria Virhinia Mendes Da Silva Pina je potvrdila podršku evrointegracijama Srbije, istakavši da je potrebno intenzivirati politički dijalog, razmenu poseta i nastaviti sa uzajamnim podrškama u međunarodnim forumima.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić sa novoimenovanom ambasadorkom Portugalije

Izvor: B92, 29.Jul.2019

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sasao se sa novoimenovanom ambasadorkom Portugalije Mariom Virhinia Mendes Da Silva Pina...Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je, u razgovoru sa novoimenovanom ambasadorkom Portugalije Mariom Virhinia Mendes...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.