Dačić sa kraljem Bahreina o saradnji i jačanju odnosa

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa kraljem Bahreina o saradnji i jačanju odnosa

Na kraju zvanične posete Kraljevini Bahrein, prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije Ivicu Dačića primio je kralj Hamad bin Isa Al Halifa. Audijencija ministra Dačića i delegacije kod kralja Bahreina dala je ovoj poseti poseban značaj i specifičnu težinu.
Razgovarano je o sveukupnoj bilateralnoj saradnji i jačanju političkih, a posebno ekonomskih odnosa. Razmenjena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su mišljenja o temama od obostranog interesa i razmotrene su mogućnosti za dalji razvoj međusobne saradnje, naročito na privrednom planu, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Bahreinska strana je obavestila da je doneta odluka da državljani Republike Srbije od sada mogu podneti zahtev za e-vizu, čime je pojednostavljena procedura pribavljanja viza za naše državljane koji žele da putuju u Bahrein.
Iskazano je zadovoljstvo današnjim potpisivanjem Memoranduma o saradnji između Diplomatske akademije Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i Diplomatskog instituta Ministarstva spoljnih poslova Kraljevine Bahrein, čime je na simboličan način obeležena tridesetogodišnjica uspostavljanja bilateralnih odnosa.
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ponovio je poziv predsednika Aleksandra Vučića upućen kralju Hamdi bin Isa Al Halifi da poseti Srbiju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić u Bahreinu o zahtevima za e-vizu

Izvor: Danas, 19.Nov.2019

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je danas da je ministra Ivicu Dačića na kraju zvanične posete Bahreinu primio bahreinski kralj Hamad bin Isa Al Halifa, sa kojim je razgovara je o saradnji i jačanju političkih, a posebno ekonomskih odnosa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.