Dačić sa ruskim ambasadorom o unapređenju ekonomske saradnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2019, 05:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa ruskim ambasadorom o unapređenju ekonomske saradnje

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka.

Tokom susreta su razmatrane perspektive dalje bilateralne saradnje, sa posebnim akcentom na aktivnostima usmerenim za unapređenje ekonomskih odnosa dve zemlje.

Razgovarano je o predstojećem pripremnom sastanku kopredsedavajućih srpsko-ruskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saradnju, prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije Ivice Dačića i potpredsednika Vlade Ruske Federacije Jurija Borisova, koji će se održati u Moskvi, 20. decembra 2019. godine.

Izraženo je zadovoljstvo dinamikom susreta na visokom i najvišem nivou između Srbije i Rusije i zajednički je ocenjeno da je uzlazni trend razvoja saradnje u potpunosti u skladu sa prijateljskim vezama dve zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Albanci frustrirani zbog skorih optužnica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2019

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, izjavio je danas da sve što se ovih dana dešava u Prištini, pa čak i pretnja upućena njemu da će završiti u Hagu, je posledica frustracije Albanaca zbog optužnica koje priprema Specijalno tužilaštvo za zločine tzv. OVK...Te...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.