Dačić sa kolegom iz parlamenta Grčke: Odnosi dve zemlje na visokom nivou

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2022, 15:31

Dačić sa kolegom iz parlamenta Grčke: Odnosi dve zemlje na visokom nivou

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić razgovarao je danas sa predsednikom parlamentarne grupe prijateljstva sa Srbijom u Parlamentu Grčke Hristosom Bukorosom.

Kako je saopštila Skupština Srbije, Dačić je istakao da su odnosi dve zemlje na visokom nivou i da Srbija pridaje posebnu pažnju negovanju prijateljskih odnosa sa Grčkom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Predsednik srpskog parlamenta zahvalio je na podršci Grčke koju nam pruža u procesu evropskih integracija, kao i na razumevanju pitanja Kosova i Metohije.

Bukoros istakao je da srpski i grčki narod imaju posebne bratske odnose koje treba negovati i naglasio da Grčka snažno podržava proces evropskih integracija Srbije.

Sagovornici su se složili da nakon izbora u Srbiji treba nastaviti intenzivnu saradnju između dva parlamenta, saopštila je Skupština Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.