Dačić razgovarao sa japanskim zvaničnikom o jačanju saradnje

Izvor: Danas, 23.Jul.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao sa japanskim zvaničnikom o jačanju saradnje

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i japanski zvaničnik Minoru Kiući ocenili su danas u razgovoru da Srbiju i Japan povezuje snažan interes i opredeljenost za nastavak bilateralne saradnje uz dalje jačanje sadržajnih, višeslojnih i intenzivnih međusobnih kontakata predstavnika vlada i parlamenata dve države, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije. Članak Dačić razgovarao sa japanskim zvaničnikom o jačanju saradnje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić o jačanju saradnje dve zemlje: Srbiju i Japan povezuje snažan interes!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019

Ministar Dačić je izrazio posebno zadovoljstvo postignutim rezultatima i nivoom ostvarene saradnje Srbije i Japana...Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas državnog ministra za zaštitu životne sredine i generalnog sekretara Parlamentarne grupe Japan-Srbija u Donjem domu Parlamenta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.