Dačić o ugovoru opozicije: Isprazan papir sa zvučnim imenom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić o ugovoru opozicije: Isprazan papir sa zvučnim imenom

Šef srpske diplomatije i lider SPS Ivica Dačić kaže da je "ugovor sa narodom" koji je objavio deo opozicije "isprazan papir sa zvučnim imenom" u kojem nema odgovora na ključna politička pitanja.

"Sad su Đilas i Jeremić bili u EU, znate šta su ih pitali? Stav oko evropskih integracija i Kosovo. Ništa nisu rekli. Isto kao što ništa ne piše u ugovoru sa narodom", primetio je Dačić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
On je dodao da se "sve svodi na to da Vučić ne može da ode na izborima, mora da ode putem vešala ili putem ulice.

"Siledžijstvo je jedno, politika je drugo", rekao je Dačić za TV Prva.

Slično je, podseća, objavio i DOS i upitao se da li se danas neko seća ko je bio u DOS-u i šta je pisalo u tom papiru.

"Što se tiče protesta, protesti su jedno, a druga stvar su oni koji hoće da iskoriste proteste i da time pokažu da imaju podršku za neku svoju politiku - Đilas, Jeremić, Obradović...", rekao je Dačić.

Kako je rekao, oni između sebe ne mogu da naprave konsenzus, prvo im treba unutrašnji dijalog.

Kada je reč o predsedniku PSG-a Sergeju Trifunoviću koji je naveo da se Dačić "plaši da komentariše proteste", lider SPS-a ocenjuje da je to jedna "bezobrazna izjava".

"Ispalo je da maltene da ja opstruišem Vučića. Naravno da to nije istina", rekao je Dačić i upitao što bi se udruživao sa nekim ko nema šanse da ikada dođe na vlast.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.