Dačić o saradnji s ministrom unutrašnjih poslova Liberije

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić o saradnji s ministrom unutrašnjih poslova Liberije

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar unutrašnjih poslova Liberije Varni Sirlif razgovarali su u Beogradu i potvrdili prijateljske odnose dve zemlje.

Posebno je naglašena spremnost Vlade Srbije da se bilateralna saradnja i politički dijalog podignu na što viši nivo, navodi se u saopštenju.

Sagovornici su se saglasili da je potrebno raditi na unapređenju ekonomske, poljoprivredne, obrazovne, telekomunikacione, infrastrukturne, vojne i policijske saradnje dve zemlje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ružić i Sirlif o iskustvima i promenama u radu uprave

Izvor: RTS, 30.Avg.2018

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i ministar unutrašnjih poslova Liberije Varni Sirlif razgovarali su o promenama u radu uprave kako bi se stvorio efikasniji, profesionalniji i moderniji servis građana. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.