Dačić o demonstracijama: Smeta im jaka Srbija, zato se raduju haosu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić o demonstracijama: Smeta im jaka Srbija, zato se raduju haosu

Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić kaže da su nasilni upad u RTS, napadi na policiju, pokušaj blokade zgrade Predsednistva Srbije, pokazatelj da Savez za Srbiju nasiljem pokusava nadomestiti nedostatak političkih ideja i narodne podrške.

On je za Tanjug rekao da je žalosno što na dan obeležavanja 15. godina od pogroma Srba na KiM umesto da ceo svet vidi jedinstvenu srpsku osudu zločina za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje niko nikad nije odgovarao, Savez za Srbiju priređuje slike nasilja iz Srbije.

On je rekao da su nasilni upad u RTS, napadi na policiju, pokušaj blokade zgrade Predsednistva Srbije, pokazatelj da nasiljem pokusavaju nadomestiti nedostatak politickih ideja i narodne podrske.

- Vučić je dobio više od dva miliona glasova na predsedničkim izborima i da li iko ozbiljan zaista misli da će ga srušiti hiljadu ljudi na ulici ili nasilnim upadom u državne institucije. Znaju njihove vođe da nema ništa od toga, ali treba stvoriti sliku o političkoj nestabilnosti u Srbiji - rekao je Dačić.

Kako kaže mnogima u svetu i regionu smeta jaka Srbija i zato pomažu i raduju se haosu i nasilju u Beogradu.

- Zato i žele incidente i provokacije. Time se nanosi ogromna šteta Srbiji, što je očigledno i cilj - zaključio je on.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Nasiljem pokušavaju nadomestiti nedostatak političkih ideja"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2019

Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić kaže da su nasilni upad u RTS, napadi na policiju, pokušaj blokade zgrade Predsedništva Srbije, pokazatelj da Savez za Srbiju nasiljem pokušava nadomestiti nedostatak političkih ideja i narodne podrške...On je za Tanjug rekao da je žalosno što na dan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.