Dačić nije hteo da širi dnevni red bez Vučića

Izvor: Danas, 17.Avg.2013, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić nije hteo da širi dnevni red bez Vučića

Premijer Ivica Dačić juče je sa dnevnog reda sednice Vlade Srbije skinuo tačku po kojoj je trebalo da bude donet zaključak da Simpo iz Vranja, najveći poreski dužnik u Srbiji, mora svoj dug da plati Poreskoj upravi ili da mu bude blokiran račun, saznaje Danas, dok izvori bliski premijeru objašnjavaju za naš list da je reč „o manipulaciji Mlađana Dinkića“. Ministarstvo finansija, koje je faktički u ostavci, predložilo je tačku o Simpu kao dopunu dnevnog reda, na koju premijer nije hteo da pristane pre dogovora svih partnera u Vladi, tvrdi Danasov sagovornik.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Vranje,   Mlađan Dinkić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Dačić skinuo Simpo sa dnevnog reda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić je sa dnevnog reda sednice Vlade u petak skinuo tačku po kojoj je trebalo da bude donet zaključak da "Simpo" iz Vranja, najveći poreski dužnik u Srbiji, mora svoj dug da plati Poreskoj upravi ili da mu bude blokiran račun, piše beogradska štampa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić nije hteo da širi dnevni red bez Vučića

Izvor: Press, 17.Avg.2013

Dačić nije hteo da pristane na dopunu dnevnog reda pre nego što se o tome dogovore svi partneri u vladi... Da bi se našlo rešenje za Simpo, najvećeg poreskog dužnika u Srbiji potreban je dogovor i zajednička strategija a ne, kako je navedeno, preko noći doneta odluka Ministarstva finansija,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.