Dačić i evroparlamentarci o merama iz međustranačkog dijaloga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2021, 19:04

Dačić i evroparlamentarci o merama iz međustranačkog dijaloga

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić razgovarao je danas sa predstavnicima Evropskog parlamenta, kofasilitatorima u međustranačkom dijalogu Vladimirom Bilčikom, Tanjom Fajon, Edvardom Kukanom i Knutom Flekenštajnom.

Dačić je informisao sagovornike o aktivnostima koje se preduzimaju na sprovođenju mera koje su dogovorene tokom međustranačkog dijaloga 17-18. septembra.

Dogovoreno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da se rok za prijavu kandidata za članove Privremenog nadzornog tela produži do ponedeljka 1. novembra, a da se sutradan održi novi sastanak kofasilitatora na kojem će biti izabrani članovi tog tela.

Dačić je još jednom istakao da će sve što je dogovoreno tokom međustranačkog dijaloga biti implementirano.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić razgovarao sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu

Izvor: Danas, 28.Okt.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić informisao je danas posrednike Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu o aktivnostima na sprovođenju dogovorenih mera, saopšteno je iz Skupštine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.