Dačić i Meklaudova o zapošljavanju članova porodica diplomata

Izvor: RTS, 08.Jan.2020, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Meklaudova o zapošljavanju članova porodica diplomata

Šef diplomatije Ivica Dačić sastao se sa ambasadorkom Ujedinjenog kraljevstva Šan Meklaud, sa kojom je potpisao dokument o zapošljavanju članova porodica diplomata.
Dačić i Meklaudova potpisali su Memorandum o razumevanju između Ujedinjenog kraljevstva i Republike Srbije o zapošljavanju članova porodice koji žive u zajedničkom domaćinstvu sa članovima diplomatsko-konzularnih predstavništava, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Ministar i ambasadorka istkli su spremnost obeju zemalja da se u narednom periodu intenziviraju napori u cilju unapređenja ukupnih odnosa dve zemlje i njihovog podizanja na viši nivo.
Dačić je preneo očekivanje da će premijer Ujedinjenog kraljevstva Boris Džonson u narednom periodu posetiti Srbiju, što bi bila prva poseta britanskog premijera našoj zemlji od 1980. godine.
Ambasadorka Meklaud je ocenila da će Ujedinjeno kraljevstvo nakon Bregzita posebnu pažnju posvetiti jačanju bilateralne saradnje, ali i da će nastaviti da podržava i pomaže Srbiju u procesu evropskih integracija.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dačić i britanska ambasadorka izrazili spremnost za unapredjenje odnosa

Izvor: Danas, 08.Jan.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i britanska ambasadorka Šan Meklaud danas su izrazili spremnost da se intenziviraju napori u cilju unapređenja odnosa dve zemlje i njihovog podizanja na viši nivo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.