Dačić i Haradinaj premijeri? Biće zanimljivo

Izvor: B92, 17.Maj.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dačić i Haradinaj premijeri? Biće zanimljivo"

U slučaju da novi premijer Srbije bude Ivica Dačić, a Kosova Ramuš Haradinaj, onda bi uskoro mogao da se očekuje zanimljiv dijalog.

To je kazao britanski novinar Tim Džuda, koji se bavi Balkanom.

"Sasvim je realna mogućnost da Dačić uskoro postane premijer Srbije, a kosovski Haradinaj", naveo je Džuda na nalogu na Tviteru primetivši da je kampanja u Srbiji doprinela tome da Haradinaj "politički oživi".

On je u drugom tvitu naveo da "sa Dačićem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Haradinajem kao mogućim premijerima Srbije i Kosova uskoro sledi interesantno vreme za dijalog".

Prištinska "Gazeta metro" prenoseći tvitove britanskog novinara komenatriše da bi rezultat toga mogao da bude novi pristup obe vlade, kao i dijalog pod pokroviteljstvom EU.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.