Dačić: Vučićevi susreti u Davosu ključni za mir i stabilnost

Izvor: Blic, 18.Jan.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vučićevi susreti u Davosu ključni za mir i stabilnost

Aktivnosti i sastanci premijera Aleksandra Vučića u Davosu, brojni susreti sa najvažnijim svetskim državnicima, veliki su doprinos ne samo ugledu Srbije na međunarodnoj političkoj sceni, već su od ključnog značaja za mir i stabilnost u regionu, izjavio je danas potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Dačić je naveo da za razliku od nekih drugih u regionu, premijer Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Vlada Srbije pokazuju ozbiljnost i odgovoran odnos prema brojnim izazovima sa kojima smo suočeni.

- U tome je razlika između onih koji rešavaju probleme i onih kojima su problemi način političkog opstanka. To je prednost aktuelne vlasti u Srbiji - poručio je Dačić.

Srbija je danas, ističe, kredibilan i odgovoran faktor u regionu, bez koga nema stabilnosti i rešenja svih problema dijalogom.

- Takva Srbija upravo zato je i cenjena što pokazuju susreti i aktivnosti premijera Vučića u Davosu“ - naveo je Dačić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dačić: Vučićeve aktivnosti u Davosu ključne za mir i stabilnost u regionu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2017

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da su aktivnosti sastanci premijera Aleksandra Vučića u Davosu "veliki doprinos ne samo ugledu Srbije", već i od "ključnog značaja za mir i stabilnost u regionu"...Dačić je rekao da "za razliku od nekih drugih u regionu", Vučić i Vlada...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.