Dačić: Srbija je za kompromis, ali nisam siguran za Prištinu

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Srbija je za kompromis, ali nisam siguran za Prištinu

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je Srbija posvećena postizanju kompromisnog rešenja između Beograda i Prištine, ali je rano govoriti kada će to biti i da li će doći do takvog rešenja jer nije siguran da i druga strana to želi.

 Dačić je, uoči nefomalnog sastanka ministara inostranih poslova zemalja članica EU i država kandidata za članstva u Beču, rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kompromisno rešenje dve strane u najboljem interesu srpskog i albanskog naroda i stabilnosti regiona.

To bi značilo i otvoren put u smislu evropskih integracija i članstva u Evropskoj uniji.

Rano je govoriti kada će to biti i da li će doći jer nisam siguran da i druga strana to želi, rekao je Dačić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Još je rano reći hoće li uopšte biti kompromisa

Izvor: B92, 31.Avg.2018

Beč -- Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beču da je još rano da se kaže da li će uopšte biti kompromisa između Beograda i Prištine...Uoči početka neformalnog sastanka ministara spoljnih poslova EU u Beču na kojem prisustvuju i predstavnici zemalja kandidata...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.