Dačić: SPS sinonim za državnu stabilnost, tradiciju i trajanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2022, 17:27

Dačić: SPS sinonim za državnu stabilnost, tradiciju i trajanje

Socijalistička partija Srbije (SPS) sinonim je za državnu stabilnost, državni kontinuitet, tradiciju i trajanje, poručio je danas Ivica Dačić, predsednik te stranke i kandidat za premijera koalicije SPS-JS-Zeleni Srbije.

Lider SPS rekao je da se ta stranka nije plašila nikoga u svojoj istoriji i da je ratovala protiv NATO pakta da bi, kako kaže, sačuvala teritorijalni integritet i suverenitet Srbije.

''SPS jednako je državna stabilnost, državni kontinuitet, tradicija, trajanje'', poručio je Dačić na predizbornoj tribini u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić :Naša politika se nije menjala, SPS jednako patriotizam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2022, 16:59

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je danas da Srbija treba da vodi računa o svojim nacionalnim i državnim interesima, što je, kaže, politika SPS...On je istakao da su patriotizam, državna stabilnost i zaštita srpskog naroda na prvom mestu..."Naša politika je jasna, nije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.