Dačić: Posle usvajanja budžeta, sa predstavnicima EP o medjustranačkom dijalogu

Izvor: Beta, 02.Dec.2020, 12:57

Dačić: Posle usvajanja budžeta, sa predstavnicima EP o medjustranačkom dijalogu

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da će se nakon rasprave o budžetu, koji je na dnevnom redu skupštinske sednice iduće sedmice, čuti sa predstavnicima Evropskog parlamenta (EP) povodom dijaloga vlasti i opozicije."Moramo da rešimo neka pitanja, u kom formatu će biti ti razgovori", rekao je danas Dačić za TV Hepi, navodeći da su on, kao predsednik Skupštine, i predstavnici EP koopredsedavajući tog dijaloga.On je naveo da se mora videti ko će predstavljati EP, ko će se pozivati na dijalog, jer su sada neke stranke van parlamenta, i koje su teme razgovora."Sigurno ne može da se razgovara o formiranju neke prelazne vlade", rekao je DačićOn je rekao da su u ranijem periodu o medjustranačkom dijalogu Maja Gojković i Dejvid Mekalister, kao predstavnik EP, o tome "razmenili pisma" tako da će se sa njim prvo i čuti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Za dijalog vlasti i opozicije nam ne treba EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020

Predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je danas predsednika Skupštine Srbije Ivicu Dačića da hitno zakaže konsultacije o dijalogu između vlasti i opozicije i naveo da je potrebno da one počnu što pre, već do kraja ove godine...Obradović podseća da je Dačić u skupštinskoj raspravi potvrdio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.