Dačić: Okupljanje SzS nasilje koje nema veze sa političkom borbom

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Okupljanje SzS nasilje koje nema veze sa političkom borbom

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačič opisao je današnje događaje ispred zgrade Starog dvora gde su se okupili predstavnici opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) kao neshvatljve akte nasilja koji nemaju nikakve veze sa političkom borbom.

"To je izašlo iz konteksta političke borbe", rekao je Dačić odgovarajući na pitanja novinara posle razgovora sa unukom Mahatme Gandija, Tarom Gandi Batačardži.

Predstavnici Saveza za Srbiju kupili su se danas >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pre podne ispred Skupštine Beograda gde su, kako su naveli, pokušali da zatraže prijem kod gradonačelnika Zorana Radojičića. Istovremeno su se na tepeništu ispred Skupštine okupile članiceGradskog veća koje su se raspravljale sa predstavnicima Saveza za Srbiju, nazivajući ih "fašistima" i nasilnicima.

Dačić je rekao da je "zanimljiva nesrazmera da je agresivnost sve veća i radikalizacija i nasilje što manje ima podrške".

"To nam šteti jer naši protivnici to predstavljaju kao glavnu temu i kao da postoji politička nestabilnost", rekao je i dodao da "neki treba da se opredele da li će se baviti politikom ili će se baviti nasiljem".

"Ne postoji izborni sistem koji će njima pomoći da pobede na izborima" rekao je Dačić i dodao da se protest radikalizuje zbog nedodstatka ideja i narodne podrške.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Dvor

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dačić: Okupljanje SzS nasilje koje nema veze sa političkom borbom

Izvor: Beta Video, 04.Apr.2019

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačič opisao je današnje dogadjaje ispred zgrade Starog dvora gde su se okupili predstavnici opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) kao neshvatljve akte nasilja koji nemaju nikakve veze sa političkom borbom. ``To je izašlo iz konteksta političke borbe``,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.