Dačić: Nema nastradalih državljana Srbije u Šri Lanki

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nema nastradalih državljana Srbije u Šri Lanki

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da, prema dostupnim informacijama, nema nastradalih državljana Srbije u napadima u Šri Lanki.

- U kontaktu smo sa našim ambasadorom. Kako nas on obaveštava, nismo dobili informaciju da među stradalima ima državljana Srbije - rekao je Dačić novinarima u Loznici.

On je izrazio saučešće zbog napada koji su se danas dogodili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Šri Lanki.

- Kao što znate Šri Lanka je prijateljska zemlja...Izražavam najdublje saučešće i Šri Lanki i svim porodicama nastradalih - rekao je Dačić.

U seriji gotovo istovremenih eksplozija na osam lokacija u Šri Lanki danas je, po poslednjim podacima, poginulo 207 ljudi, a ranjeno više stotina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pompeo: Među poginulima u Šri Lanki i nekoliko državljana SAD

Izvor: Blic, 21.Apr.2019

Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je danas da je nekoliko državljana SAD među poginulima u seriji eksplozija u Šri Lanki.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.