Dačić: Neka Čitaku donese jedan istorijski spomenik albanskog porekla sa Kosova iz 12. veka

Izvor: Danas, 10.Jun.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Neka Čitaku donese jedan istorijski spomenik albanskog porekla sa Kosova iz 12. veka

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kazao je večeras da je ambasadorka Kosova u SAD Vljora Čitaku na sednici Saveta bezbednosti UN-a rekla da se o slučaju Kosova i Srbije radi o dekolonizaciji i ocenio to kao bezobrazluk. Članak Dačić: Neka Čitaku donese jedan istorijski spomenik albanskog porekla sa Kosova iz 12. veka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić posle sednice SB UN o KiM: Laži Čitaku me frapirale! Reći za Srbe da su kolonizatori, čist bezobrazluk!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da ga je tokom izlaganja predstavnice Prištine Vljore Čitaku frapirala laž o tome da je u slučaju Srbije i Kosova reč o dekolonijalizaciji...- Koliko neko treba da nema stida da u SB pred velikim kolonijalnim silama koje su imale svoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.