Dačić: Danas spisak ministara koji odlaze

Izvor: Studio B, 31.Jul.2013, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Danas spisak ministara koji odlaze

Predsednik Vlade Srbije i lider SPS Ivica Dačić izrazio je očekivanje da će danas biti definisana lista ministara, odnosno resora u kojima će biti promena.

"Danas ćemo sistematizovati sve ono što su stranke zaključile i definisati listu ministara, odnosno resora koji će biti promenjeni u narednom periodu. Dogovorićemo sve tehničke detalje u vezi sa rekonstrukcijom, čime će na taj proces praktično biti stavljena tačka", rekao je Dačić novinarima u Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Mitrovici.

Proces rekonstrukcije u formalnom smislu biće završen u drugoj polovini avgusta, zato što je, kako je objasnio, potrebno sprovesti određene procedure i predložiti nova kadrovska rešenja.

"Podigli smo lestvicu visoko i to je bilo neophodno zbog budućnosti Srbije. Ovde nije reč o ličnim simpatijama ili antipatijama, već o budućnosti zemlje. Očekujem da ova Vlada ostvari značajne rezultate koji će biti od istorijskog značaja za budućnost Srbije", rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Dačić: Danas spisak ministara koji odlaze

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2013

SREMSKA MITROVICA - Predsednik Vlade Srbije i lider SPS Ivica Dačić izjavio je da će danas biti definisana lista ministara, odnosno resora u kojima će biti promena."Danas ćemo sistematizovati sve ono što su stranke zaključile i definisati listu ministara, odnosno resora koji će biti promenjeni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.