Dačić: Da li je trebalo Erdogana da ubijem kao Murata?

Izvor: Blic, 11.Okt.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Da li je trebalo Erdogana da ubijem kao Murata?

Ivica Dačić, prvi potpredsednik srpske Vlade, rekao je da je sinoć na svečanom prijemu pevao na molbu predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Turske, Redžepija Tajipa Erdogana.

Na svečanom prijemu koji je sinoć u Domu garde priredio predsednik Vučić u čast visokog gosta iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Turske, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić latio se mikrofona.

- Koliko sam razumeo svi u sali su bili oduševljeni. I danas je to glavna vest u Turskoj. A šta je trebalo, da ga ubijem kao Murata? Samo oni nek dobacuju sa balkona, a ako se nekome ne sviđam, neka me smene - rekao je Dačić za "Telegraf".

Kaže da je očekivao pozitivnu reakciju turskih gostiju, pogotovo na pesmu na njihovom jeziku, piše ovaj portal.

- Pa, ja sam znao da će tako reagovati, to je jedna od njihovih najpoznatijih pesama, inače peva se na celom Balkanu pa i kod nas - izjavio je šef srpske diplomatije.

Ministar je otkrio kojom cifrom ga je "častio" Spahić.

- Dobio sam 100 dolara. To je šala, ali dobro dođe - rekao uz osmeh, Dačić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.