Dačić: Crtanje meta, podstrekavanje na ubistvo predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Crtanje meta, podstrekavanje na ubistvo predsednika

Ministar spoljnih poslova Ivica Dacicć ocenio je danas da naslovne strane NIN-a i Danasa, koje crtaju metu na predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, "predstavljaju podstrekivanje na njegovo ubistvo".

"To je odraz bolesnog uma koji je stvoren stalnim šifozrenim pozivima dela opozicionih stranaka i njihovih lidera na nasilje i ekstremizam", naveo je Dačić u izjavi za Tanjug.

On ukazuje da je obaveza celog društva da se bori protiv toga.

"Svako ćutanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o ovome znači odobravanje", poručio je Dačić.

Prema njegovim rečima, onaj ko nema politiku pribegava nasilju.

"Zato i lideri opozicije ćute o naslovnim stranama NIN-a i Danasa, ćute zato što odobravaju i podstiču nasilje. Zato i neće na izbore, na izborima bi izgubili, a hoće da nasiljem dođu na vlast. To je nemoguće, ali, bez obzira na to, takvo ponašanje nije dovoljno samo osuđivati, mora mu se stati na put", istakao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.