Izvor: RTS, 26.Okt.2020, 11:24

Dačić: Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa, SPS-u još jedno preduzeće

Predsednik Parlamenta i lider Socijalistčke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da će Dušan Bajatović ostati na čelu "Srbijagasa" i da će SPS imati predstavnika na čelu još jednog jakog javnog preduzeća.
Dačić je rekao da se ime direktora Srbijagasa nije dovodilo u pitanje i da na čelu tog preduzeća ostaje Bajatović.

"SPS će pored toga dobiti još jedno jako preduzeće. Nisu nama preduzeća važna zbog samog preduzeća, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << već da što više ljudi bude deo tog procesa i da u tome učestvuju", rekao je Dačić gostujući na TV Prva.
Govoreći o izborima 2022. godine, on je rekao da treba nastupiti ujedinjeno na gradskim, parlamentarnim i predsedničkim izborima, jer ako se ujedinjuje opozicija, treba i vlast.
Prema njegovim rečima, sve ovo je priprema za 2022. godinu.
"Čekaju nas izbori. Postoji nekoliko bolesti, jedna je kratkovidost. Jedni će reći ovaj ima ovoliko ministara, neko onoliko. Važno je kolika je nečija politička snaga, a ne koliko ministarstava ima", ocenio je Dačić.
Mada nije želeo da precizira ko će biti budući ministar prosvete, Dačić je potvrdio da su u trci Branko Ružić, Aleksandar Antić i Slavica Đukić Dejanović.
"Neka se sekiraju još malo", dodao je novi predsednik Narodne skupštine.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa"

Izvor: B92, 26.Okt.2020

Beograd -- Predsednik parlamenta Ivica Dačić izjavio je da će Dušan Bajatović ostati na čelu Srbijagasa i da će SPS imati predstavnika na čelu još jednog javnog preduzeća..."Naravno da Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa, to se nije ni postavljalo kao pitanje, a SPS će pored toga dobiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.