Izvor: Press, 28.Avg.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ ZAPALIO PARALIJU! Ivica pesmom raspametio nastavnike u grčkom letovalištu! (VIDEO)

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić ponovo je snimljen kada se latio mikrofona, a ovog puta je na skupu u "srpskom" letovalištu u Paraliji imao čitav program.
Foto: Printscreen
Dačić je pevao na skupu na kome je bilo 300 prosvetnih radnika i đaka srednjih škola.Kako prenosi jagodinski "Infocentrala portal", Dačić je otpevao desetak pesama, među njima i jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << grčku i jednu rusku.Inače, prosvetni radnici iz Jagodine su u organizaciji grada otputovali u Paraliju, gde bi tokom četiri dana trebalo da razmene iskustva sa grčkim kolegama.
Kako je rekao prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma, putovanje "finansiraju donatori i prijatelji Jagodine, bez sredstava iz budžeta grada".
U okviru ove posete, u Paraliji će biti zatvorena Kancelarija Jedinstvene Srbije (JS), čiji je lider Marković, a koja već treću godinu radi u ovom turističkom mestu preko leta i pomaže našim turistima u ovom delu Grčke.

Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.