DAČIĆ I VUČIĆ OČI U OČI: Sutra razgovori SNS i SPS o daljoj saradnji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 15:18

DAČIĆ I VUČIĆ OČI U OČI: Sutra razgovori SNS i SPS o daljoj saradnji

Sastanak će biti održan u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu u 17 sati, a nakon razgovora predviđene su izjave za medije, najavljeno je iz SNS.

Delegacija SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem razgovaraće sutra sa delegacijom SPS, koju će predvoditi lider socijalista Ivica Dačić.

Da će naprednjaci i socijalisti razgovarati sutra, najavio je i sam Dačić ranije danas, navodeći da će pričati o modelima saradnje, koja je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže, nesporna.

Najavio je i da se radi na pripremi određenog dokumenta koji će biti potvrda saradnje dve stranke.

Dačić tvrdi da je jedini mogući zajednički kandidat Aleksandar Vučić, a da je na predsedniku odluka da li će se ponovo kandidovati ili ne.

Dodao je i da je podrška koju pruža Vučiću u interesu Srbije, te da se zato neće kandidovati za predsednika i dodao da je cilj SPS-a da na izborima pređe 10 odsto.

U poslenjih devet godina koliko ove dve stranke sarđuju, kaže Dačić, nije bilo situacije u kojoj su on i predsednik imali različita mišljenja, jer se politički razumeju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Dogovorili smo politički sporazum SNS i SPS; Nismo razgovarali o kandidatu za predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2021, 04:01

Predsednik SNS Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa predstavnicima SPS, istakao je da je dogovoreno formiranje stalne radne grupe za usaglašavanje svih daljih akcija u predizbornom procesu, ali i pripremu političkog sporazuma o delovanju posle izbora...Vučić je, na konferenciji za štampu u sedištu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.