Bocan-Harčenko uručio Dačiću novogodišnju čestitku Lavrova

Izvor: RTS, 30.Dec.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bocan-Harčenko uručio Dačiću novogodišnju čestitku Lavrova

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom, koji mu je tom prilikom uručio čestitku šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova.
Lavrov je u čestitki istakao da aktivna dinamika bilateralnih kontakata >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u godini na isteku svedoči da se rusko-srpsko strateško partnerstvo razvija uzlaznom putanjom i učvršćuje se na svim pravcima.

Dodao je da je Rusija zadovoljna visokim nivoom saradnje između spoljnopolitičkih resora dve zemlje, te da je spremna da i ubuduće podržava prijateljsku Srbiju koja brani svoje nacionalne interese u skladu sa principima međunarodnog prava.
"Sa zadovoljstvom se prisećam naših razgovora u Moskvi 20. decembra ove godine i nadam se novim plodotvornim sastancima u dolazećoj godini. Želim tebi i tvojim najbližima sreću, zdravlje i uspehe, a celom srpskom narodu - mir i prosperitet", poručio je Lavrov u čestitki koju je uputio Dačiću povodom Nove godine i Božića.
Dačić i Harčenko su sumirali rezultate odlične saradnje Srbije i Rusije tokom ove godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.