Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa

Izvor: B92, 26.Okt.2020, 11:54

"Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa"

Beograd -- Predsednik parlamenta Ivica Dačić izjavio je da će Dušan Bajatović ostati na čelu Srbijagasa i da će SPS imati predstavnika na čelu još jednog javnog preduzeća.

"Naravno da Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa, to se nije ni postavljalo kao pitanje, a SPS će pored toga dobiti još jedno jako preduzeće... Nisu nama preduzeća važna zbog samog preduzeća, već da što više ljudi bude deo tog procesa i da u tome učestvuju", rekao je Dačić gostujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na TV Prva.

Na pitanje da li će Branko Ružić, Aleksandar Antić ili Slavica Đukić-Dejanović, odnosno neko od njih biti budući ministar prosvete, Dačić je odgovorio potvrdno, ali nije izneo više informacija.

"Neka se sekiraju još malo", dodao je Dačić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.