Ambasadorka Kipra pohvalila srpsko predsedavanje OEBS-om

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasadorka Kipra pohvalila srpsko predsedavanje OEBS-om

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Kipra u Beogradu Nafsiku Krusti, koja je pohvalila predsedavanje Srbije OEBS-om u godini velikih izazova.

Dačić je zahvalio Krustijevoj za principijelnu podršku, koju Kipar pruža Srbiji u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta, istakavši da su odnosi dve zemlje tradicionalno prijateljski, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je iz Ministarstva spoljnih poslova.

Obostrano je izražen interes za unapređivanje saradnje i održavanje drugog samita vlada dvije zemlje u Nikoziji sledeće godine, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić razgovarao s odlazećom ambasadorkom Kipra

Izvor: Studio B, 27.Nov.2015

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i odlazeća ambasadorka Kipra Nafsika Krusti izrazili su danas interes za unapređenje saradnje i održavanje drugog Samita vlada dve zemlje u Nikoziji sledeće godine...Dačić je zahvalio na principijelnoj podršci koju Kipar pruža Srbiji u očuvanju teritorijalnog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.