Ambasador Japana u oproštajnoj poseti kod Dačića

Izvor: B92, 13.Okt.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Japana u oproštajnoj poseti kod Dačića

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Japana Đuičija Takaharu.

Ministarstvo spoljnih poslova je saopštilo da je Dačić zahvalio Takahari zbog doprinosa jačanju političkog dijaloga i saradnje Srbije i Japana. Ocenjeno je da su odnosi te dve zemlje u usponu, sadržajni i višeslojni, i potvrđena je spremnost za dalje jačanje dijaloga, razmenu poseta na svim nivoima i povezivanje privreda dveju zemalja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dačić je ponovo zahvalio i za donacije i bespovratnu pomoć Japana Srbiji.

Takahara je rekao da iz Srbije nosi najlepše uspomene i da je posebno zadovoljan zbog realizacije nekoliko velikih projekata dogovorenih tokom njegovog mandata.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.