AU, OVO NISTE OČEKIVALI: Ivica Dačić SPAVAO pored Kije U AVIONU dok je radila kao stjuardesa! ŠOK, ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU, OVO NISTE OČEKIVALI: Ivica Dačić SPAVAO pored Kije U AVIONU dok je radila kao stjuardesa! ŠOK, ŠOK!

Kockareva neprestano iznenađuje!

Na putu za Trebinje i zajedničku sednicu Vlada Srbije i Republike Srpske ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ćaskao je u avionu sa novinarima i stjuardesama, a onda podelio i jednu anegdotu sa pobednicom rijalitija "Zadruga" Kijom Kockar.

- Izvinite, jel ste Vi radili kad je Kija bila stjuardesa - pitao je uz osmeh Dačić začuđenu stjuardesu i potom ispričao anegdotu sa pobednicom poslednjeg rijalitija "Zadruga". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Na naslovnoj strani jednih novina stavili su veliku Kijinu sliku i naslov: Dačić je spavao pored mene. Nisam znao o čemu se radi dok se nije ispostavilo se da je ona bila stjuardesa u "Er Srbiji" kada sam ja još kao premijer išao na neki službeni put i uspavao se tokom leta - rekao je Dačić za "Alo" i dodao da je jutros na let stigao pre mnogih ministara, iako, kako je sam rekao, važi za spavalicu.

KIJA ČLAN ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA!? Komentar Ane Bekute je HIT HITOVA! Ajoj, šta joj reče! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.