Vučić sa Šojguom, iskren i prijateljski razgovor

Izvor: RTS, 17.Feb.2020, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Šojguom, iskren i prijateljski razgovor

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ruskim ministrom odbrane Sergejom Šojguom. Vučić je za Šojgua priredio ručak, kako je ranije najavljeno.
Ručak predsednika Aleksandra Vučića i ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua trajao je tri sata i protekao je u iskrenom i prijateljskom razgovoru, saznaje Tanjug.

Tokom sastanka Vučić je Šojguu poklonio lovačku pušku "Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zastava", dok je ruski ministar Vučiću poklonio brošuru sa njegovim crtežima, grafikama i radovima u drvetu.
Osim Vučića i Šojgua, sastanku su prisustvovali ministri odbrane i spoljnih poslova Aleksandar Vulin i Ivica Dačić, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko i vojni zvaničnici Srbije.
Ministar odbrane Ruske Federacije general armije Sergej Šojgu boravi u zvaničnoj poseti Srbiji na poziv srpskog kolege Aleksandra Vulina.
Vulin i Šojgu su prethodno položili na Spomen-groblju oslobodiocima Beograda kapsulu sa zemljom iz Rusije, a na mestu buduće skulpturno-arhitektonske kompozicije "Večna vatra", čime je i označen početak njene izgradnje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa Šojguom, priređen ručak

Izvor: Blic, 17.Feb.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ruskim ministrom odbrane Sergejom Šojguom.

Nastavak na Blic...

ZNAM ŠTA JE SERGEJ ŠOJGU REKAO O MENI: Vučić u Ćirilici otkrio DETALJ sastanka sa ruskim ministrom odbrane!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2020

Ne mogu da otkrijem ono što je meni rekao lično, ali znam šta je drugima rekao, poručio predsednik Srbije o sastanku sa Šojguom

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.