Skupština Srbije 26. oktobra glasa o Zakonu o ministarstvima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2020, 11:37

Skupština Srbije 26. oktobra glasa o Zakonu o ministarstvima

Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u subotu, 24. oktobra, o Predlogu zakona o ministarstvima. Sednica će biti nastavljena u ponedeljak, 26. oktobra, kada bi poslanici trebalo da glasaju o Predlogu ovog zakona, čime će biti stvoreni uslovi za formiranje nove Vlade Srbije sledeće sedmice. Predlogom zakona predviđeno je da Vlada dobije tri nova resora, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju kao i Ministarstvo za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta piše u zakonu o ministarstvima: Tri nova resora, ukidaju se dve kancelarije

Izvor: Danas, 24.Okt.2020

U Predlogu zakona o ministarstvima, o kojem danas raspravljaju poslanici Skupštine Srbije, navodi da se će nova vlada ima 21 ministarstvo, tri više nego dosadašnja, a novi resori su za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, za brigu o porodici i demografiju i za brigu o selu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.