Sastanak Ivice Dačića i ministra zdravlja Republike Maldiva

Izvor: RTS, 05.Sep.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Ivice Dačića i ministra zdravlja Republike Maldiva

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se sa ministrom zdravlja Republike Maldiva Abdulom Aminom tokom njegove radne posete Srbiji.
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izrazio je zadovoljstvo povodom unapređenja odnosa Srbije i Maldiva, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naročito u godini kada se obeležava 45. godišnjica od njihovog uspostavljanja.

Ministar zdravlja Maldiva je zahvalio na srdačnoj dobrodošlici i preneo interes maldivske strane da se sa Srbijom ostvare bliskije veze i saradnja u mnogim oblastima na obostranu korist.
Konstatujući sve intenzivnije kontakte visokih zvaničnika dve zemlje, ministar Dačić je izrazio uverenje da će bilateralni odnosi Srbije i Maldiva nastaviti dosadašnji pozitivan trend razvoja.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sastanak ministra odbrane i ministra zdravlja Republike Maldivi

Izvor: Beta Video, 06.Sep.2019, 11:13

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa ministrom zdravlja Republike Maldivi Abdulom Aminom, sa kojim je razgovarao o potencijalima za saradnju dveju zemalja.(pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.