ŠEF VELJE NEVOLJE HTEO DA DOĐE NA VLAST LIKVIDACIJOM VUČIĆA:  Ivica Dačić otkrio šokante detalje o Belivuku

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 11:44

ŠEF VELJE NEVOLJE HTEO DA DOĐE NA VLAST LIKVIDACIJOM VUČIĆA: Ivica Dačić otkrio šokante detalje o Belivuku

Dačić je istakao da su se kriminalci našli u problemu jer su videli da je država rešena da im stane na put

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić istakao je da postoji mogućnost da Veljko Belivuk ima svog šefa i da nije on taj koji vodi glavnu reč, kao i da je verovano politička pozadina iza svega, odnosno da dođe do promene vlasti posle eliminacija predsednika Srbije Aleksandra Vučića. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Predsednik Socijalističke partije Srbije i prvi čovek srpskog Parlamenta Ivica Dačić govorio je obračunu države sa mafijom, donosno konkretno kriminalnom grupom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

- Svakako da je reč o nesvakidašnjim i brutalnim pojedincima i njihovom načinu ponašanja. Kada budu objavljeni snimci i dokazi koji postoje, biće šokirana javnost upravo zbog brutalnosti. To je jedna strana priče - rekao je Dačić gostujući na tv Pink.

On je istakao da su se kriminalci našli u problemu jer su videli da je država rešena da im stane na put.

- U svemu tome, potreban je odlučan stav. Svaka ta mafijaška grupa računa na to da može da se nađe slaba karika u državnom sistemu. E sada, kada nema te slabe karike, odnosno kada je predsednik Vučić stao iza borbe sa mafijom, očigledno je da im se ljulja tlo pod nogama i da svi oni za koje se smatra da su njihov glavni problem, nalaze na udaru mafijaških grupa. Tu pre svega mislim na predsednika i njegovu porodicu - objasnio je predsednik Skupštine Srbije.

Dačić je govorio i o mogućnosti da nije Belivuk taj koji se za sve pita.

- Drugi deo priče je ko im je sve pomagao i ko je imao kakvu ulogu. Možda taj Belivuk nije svima njima bio šef, možda je i njemu neko bio šef. Sigruno postoji moguća politička pozadina svega toga, odnosno da je reč o preuzimanju vlasti koje bi usledilo posle eliminisanja Aleksandra Vučića, odnosno njegovog ubistva - zaključio je Ivica Dačić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.