Priština o Togou: Ne komentarišemo lažnu propagandu i dokumente Ivice Dačića

Izvor: B92, 26.Avg.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština o Togou: Ne komentarišemo lažnu propagandu i dokumente Ivice Dačića

Priština -- Ministarstvo spoljnih poslova Kosova nije želelo da komentariše tvrdnje srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da je Togo povukao priznanje Kosova.

Savetnik ministra spoljnih poslova Jetlir Ziberaj rekao je za Koha.net da neće komentarisati "lažnu propagandu i dokumente Ivice Dačića". On kaže da je jedino pitanje kojim će se baviti, kako je naveo, ratni zločini koje su SPS i Milošević počinili na Kosovu, preneo jep ortal Kosovo online.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Naš je stav jasan da nećemo komentarisati propagandu i falsifikovane dokumente Ivice Dačića. Jedino pitanje kojim ćemo se pozabaviti je Ivica Dačić, ratni zločini koje je počinila stranka SPS i njegov gospodar Slobodan Milošević na Kosovu, a kojem je služio kao portparol, do njegove sahrane. Oni će se suočiti sa snagom Kosova", rekao je Ziberaj.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je sinoć tokom intervjua TV Pink da je Togo 15. zemlja koja je povukla priznanje nezavisnosti Kosova.

Dačić je pokazao i notu ove zemlje koja je, tim povodom, stigla u Beograd.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVLAČENJE PRIZNANJA: Priština "ne komentariše Dačića"

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019

Ministarstvo spoljnih poslova tzv. Kosova "ne želi da komentariše" izjavu ministra spoljnih poslova Srbije da je Togo povukao priznanje Kosova...Foto: MONDO, Mario Milojević..Savetnik ministra spoljnih poslova, Jetlir Ziberaj, rekao je za Kohu da neće komentarisati "lažnu propagandu i dokumente...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.