Izvor: Blic, 28.Okt.2020, 14:01

"NEMOJTE DA ME PROVOCIRATE" Kamberi u Skupštini Srbiju uporedio sa Belorusijom, Dačić ga upozorio

Poslanik Ujedinjene doline - SDA Sandžaka Šaip Kamberi nije birao reči govoreći kritički o vlasti u Srbiji, a tokom Kamberijevog izlaganja reagovao je predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić koji je ga je pozvao da vodi računa o svom rečniku, odnosno da upotrebjava izraze koji priliče republičkom parlamentu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kamberi nije birao reči u Narodnoj skupštini - prekinut

Izvor: B92, 28.Okt.2020

Poslanik Ujedinjene doline - SDA Sandžaka Šaip Kamberi nije birao reči govoreći loše o vlasti u Srbiji...Tokom Kamberijevog izlaganja reagovao je predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić koji je ga je pozvao da vodi računa o svom rečniku, odnosno da upotrebljava izraze koji priliče republičkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.