Dačić se vratio iz Kine, pregledali ga na aerodromu

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić se vratio iz Kine, pregledali ga na aerodromu

Šef srpske diplomatije je po povratku iz Kine prošao pojačanu kontrolu koja je uvedena usled koronavirusa.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je na Aerodromu "Nikola Tesla" prošao pojačanu kontrolu koja je uvedena na našim aerodromima i graničnim prelazima usled koronavirusa.

Ministru i članovima delegacije granični sanitarini inspektori uručili su i zdravstvena upozorenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja se tom prilikom daju putnicima koji su doleteli iz područja intenzivne transmisije virusa.
U četvrtak je u Kini zabeleženo 327 novih slučajeva, ali samo devet van pokrajine Hubej, epicentra epidemije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

I Dačić na proveri: Pojačana kontrola na aerodromu zbog virusa

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2020

Na aerodromima u Srbiji uvedena je pojačana kontrola zbog virusa korona, a procedura važi i za šefa diplomatije, kome su sanitarni inspektori uručili zdravstvena upozorenja koja se daju svim putnicima PRVI potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić po povratku...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.