Izvor: Blic, 08.Jul.2020, 17:37

Dačić oštro OSUDIO UPAD U SKUPŠTINU: Ko upada u Kongres ili Dumu bez reagovanja države?

Ministar spoljnih poslova i predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da apsolutno podržava stavove predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da svako ko ima drugačije političke stavove može slobodno da ih izražava na protestima i demonstracijama, ali da to bude u skladu sa zakonima Srbije.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dačić: Najava policijskog časa je bio izgovor, a pravi razlog protesta nasilno preuzimanje vlasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2020

Ministar spoljnih poslova i predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da apsolutno podržava stavove predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da svako ko ima drugačije političke stavove može slobodno da ih izražava na protestima i demonstracijama, ali da to bude u skladu sa zakonima Srbije...Dačić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.