Dačić i ministarka komunikacija Gane: Prošlost odličan osnov za buduću saradnju

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Sep.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i ministarka komunikacija Gane: Prošlost odličan osnov za buduću saradnju

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ministarka komunikacija Gane Ursula Ovusu-Ekuful ocenili su danas u Beogradu da su "tradicionalno prijateljski odnosi dve zemlje koji imaju dugu i bogatu istoriju i koji datiraju iz vremena sticanja nezavisnosti Gane, odličan osnov za unapređenje saradnje u svim oblastima".

Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova, Dačić je ukazao da razmene poseta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << intenziviranje saradnje pokazuju da "prijateljstvo Srbije i Gane ne pripada samo prošlosti i da je u interesu obe zemlje da odnose razviju i u sadašnjosti i budućnosti".

Ministarka Ovusu-Ekuful rekla je da postoje svi uslovi da Srbija i Gana uspešno sarađuju u ekonomiji, IT, kulturi, obrazovanju i drugim oblastima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.