Dačić i Fabrici o sednici o KiM i međustranačkom dijalogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 15:00

Dačić i Fabrici o sednici o KiM i međustranačkom dijalogu

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić razgovarao je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Semom Fabricijem o trenutnim aktivnostima narodne Skupštine i informisao ga da će 22. juna biti održana posebna sednica Narodne skupštine na kojoj će predsednik Republike Aleksandar Vučić informisati poslanike o dijalogu Beograda i Prištine.

U saopštenju pres službe Narodne skupštine navodi se da je Dačić Fabricija obavestio i o međustranačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dijalogu i planovima za njegov nastavak, kao i o razgovorima sa političkim partijama koje nisu želele učešće stranaca u dijalogu.

Tokom sastanka Fabrici je ocenio važnom predstojeću posetu predsednika Narodne skupštine Briselu, a sagovornici su se složili da treba uložiti dodatne napore na intenziviranju saradnje između Evropskog parlamenta i Narodne skupštine.

Inače, Dačić će učestvovati, na poziv predsednika Evropskog parlamenta Davida Sasolija, na Drugom samitu predsednika Evropskog parlamenta i parlamenata Zapadnog Balkana, koji će biti održan 28. juna u Briselu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština usvojila Vučićev izveštaj o KiM; "Ne interesuje nas vaša nezavisnost, ne damo više na Srbiju" VIDEO

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 06:29

Beograd -- Danas je održana 5. posebna sednica Skupštine Srbije na kojoj je predsednik Aleksandar Vućić poslanike obavestio o toku pregovora Beograda i Prištine...Predsednik Srbije kazao je danas "da pred nama nije lak zadatak" i da "nije vreme za prevelika očekivanja ili očekivanja koja nisu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.