Dačić čestitao dan SPS-a članovima i simpatizerima

Izvor: RTS, 17.Jul.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić čestitao dan SPS-a članovima i simpatizerima

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić čestitao je povodom dana partije svim članovima i simpatizerima SPS-a.
"Na današnji dan, 17.jula 1990.godine, pre 29 godina osnovana je Socijalistička partija Srbije, na temeljima svih preteča socijalističkih i komunističkih ideja. Naša ideologija zasniva se na borbi za prava radnika, seljaka, omladine, penzionera, za jednakost polova, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za besplatno školstvo i zdravstvo, za dostojanstven život svih građana", ističe se u Dačićevoj čestitki.
"Mi, srpski socijalisti 21. veka stojima postojano, na stazi koju su utabali najbolji ljudi u novijoj istoriji našega roda. Nadahnuti smo idealima koji spajaju najnaprednije ljude celog čovečanstva. Niko u Srbiji nema takvo nasleđe, niti takve stručne, iskusne, odgovorne, posvećene ljude za svaki zadatak i posao", istakao je Dačić.
Kako je naveo, socijalističke vrednosti su u osnovi naše državnosti, socijalisti su najstariji srpski politički brend.
Prema njegovim rečima, ne postoji politička snaga u srpskom narodu sa dubljim korenima od Socijalističke partije Srbije.
"Uvek smo bili i danas smo baš tamo gde je i trebalo da budemo deleći sudbinu onih zbog kojih i postojimo", dodao je predsednik socijalista.
"Hvala vam što ste svih godina verovali i podržavali nas u teškim i srećnim trenucima. A mi ćemo i dalje nastaviti borbu za jedine prave ideale – za socijalističke vrednosti", zakljičio je Dačić u čestitki.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.