Dačić: Građani Srbije iz Kine se ne mogu evakuisati

Izvor: Danas, 28.Jan.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Građani Srbije iz Kine se ne mogu evakuisati

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se iz zarazom ugroženih područja Kine ambasadi Srbije u Pekingu javilo pet naših državljana, od kojih je troje iskazalo želju za evakuacijom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić: "Radimo na evakuaciji naših građana iz Vuhana, ali to još nijednoj zemlji nije pošlo za rukom, iz Pekinga nema evakuacije jer grad nije zatvoren"

Izvor: Blic, 28.Jan.2020

Ambasada Srbije u Kini sprovodi maksimalne aktivnosti vezane za evakuaciju srpskih građana iz Vuhana gde je proglašena epidemija koronavirusa, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić dodajući da evakuacija iz Pekinga nije moguća, jer taj grad funkcioniše normalno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.