NA VAŽNOM ZADATKU: Ivan Bosiljčić otišao na Kosovo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA VAŽNOM ZADATKU: Ivan Bosiljčić otišao na Kosovo! (FOTO)

Letnji radni dani.

I dok su vrele dane u srpskoj prestonici mnoge javne ličnosti iskoristile za odmor, uživanje i putovanja, popularni srpski glumac Ivan Bosiljčić ove dane provodi radno.

A post shared by Ivan Bosiljčić (@ivanbosiljcicofficial) on May 17, 2017 at 9:12am PDT

Budući da je angažovan na više strana, glumac sigurno još neko vreme neće otići na odmor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a umesto puta na more Ivan je sa svojim kolegama iz pozorišta krenuo na Kosovo, gde će sutra u Domu kulture "Stari Kolašin" u Zubinom Potoku odigrati predstavu "Par stihova za nas".

A post shared by Ivan Bosiljčić (@ivanbosiljcicofficial) on Apr 25, 2017 at 10:03pm PDT

Ivan je sa svojim kolegama napravio fotografiju kod velikog ringišpila koji su zatekli usput, gde su se odmorili i zabavili, nakon čega su nastavili svoje putešestvije.

A post shared by Ivan Bosiljčić (@ivanbosiljcicofficial) on Jun 20, 2017 at 6:56am PDT
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.