Ovaj glumac iz serije “Igra sudbine” je brat Ivana Bosiljčića

Izvor: Tracara.com, 29.Maj.2020, 14:46

Ovaj glumac iz serije “Igra sudbine” je brat Ivana Bosiljčića

Ivan Bosiljčić jedan je od najpoznatijih srpskih glumaca, ali uprkos tome, privatni život čuva u tajnosti. Baš zato, malo je poznato da je Ivanov dalji brat po očevoj liniji Milan Bosiljčić, koji proteklih meseci privlači mnogo pažnje ulogom negativca zelenaša Komarca u seriji “Igra sudbine”. Milan, inače, nekoliko godina mlađi od svog rođaka Ivana, nastupa u Pozorištu na Terazijama, baš kao i onaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << poznatiji Bosiljčić. Pre nego što je zaigrao u “Igri sudbine” na televiziji smo imali priliku da ga gledamo u serijama “Košarkaši”, “Selo gori, a baba se češlja” i u filmu “Crna Zorica”. Zanimljivo je to što je on po profesiji bankar i što je izvesno vreme radio u Ministarstvu finansija, a pored glume, koju je završio u klasi s Hanom Selimović, Tijanom Pečenčić, Iskrom Brajović, Bojanom Perićem i drugima, interesovali su ga košarka, ronjenje i ples, pa se njima godinama bavio. Ime je, interesantno, dobio po svom ocu Milanu Bosiljčiću Belom, našem čuvenom koreografu i glumcu, jednom od osnivača Udruženja filmskih glumaca, koji je u 88. godini postao najstariji diplomac DIF-a. The post Ovaj glumac iz serije “Igra sudbine” je brat Ivana Bosiljčića appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

BRAT IVANA BOSLJČIĆA SE BAVI GLUMOM, A PO ZANIMANJU JE BANKAR Gledate ga u omiljenoj seriji, a retko ko zna da su njih dvojica u srodstvu

Izvor: Blic, 30.Maj.2020, 11:43

Ivan Bosiljčić važi za jednog od najuspešnijih glumaca na domaćoj javnoj sceni, a mnogi nisu znali da je i njegov brat glumac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.