Izvor: N1 televizija, 18.Okt.2021, 14:58

Venecijanska komisija: Vlast aktivno da traži učešće i doprinos opozicije

Venecijanska komisija Saveta Evropa pozdravila je kao dobrodošlu inicijativu vlasti u Srbiji da Ustav iz 2006. godine usklade sa evropskim i međunarodnim standardima, mada samo u oblasti pravosuđa, ali i naglasila da parlamentarna opozicija treba da nastavi da učestvuje u procesu ustavne reforme.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venecijanska komisija pozdravila nacrt ustavnih amandmana Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2021

Venecijanska komisija pozdravila je amandmane kojima bi Ustav Srbije trebalo da se uskladi sa evropskim i međunarodnim standardima u oblasti pravosuđa, poručeno je iz Saveta Evrope...Venecijanska komisija, kao telo stručnjaka za ustavno pravo Saveta Evrope, u svom mišljenju poziva opoziciju u Srbiji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.