Savez za rekreativni sport Niša nastavlja akciju “Svi u prirodu”

Izvor: Megafon.co, 26.Avg.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez za rekreativni sport Niša nastavlja akciju “Svi u prirodu”

Akcija “Svi u prirodu”, koju organizuje Savez za rekreativni sport Niša, se nastavlja. Nišlije ove nedelje, 1. septembra, mogu da provedu lep sportsko-rekreativni dan na potezu Babin zub – Temska- Vodopad Bigar.
Polazak je u 7 sati sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u Tvrđavu.
Svi u prirodu – aktivnosti U aktivnosti su uključene pešačka rekreativna tura i sportsko-rekreativne aktivnosti, najavljuju iz Saveza za rekreativni sport Niša.
Mesto se, po regresiranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << ceni od 600 dinara, može rezervisati u poslovnici „TRANS D“, na Bulevaru 12. februar 35, preko puta pomoćne autobuske stanice, radnim danima od 6 do 18 sati i subotom od 6 do 13 sati.
Svaki učesnik akcije “Svi u prirodu” je osiguran, a uz vođu puta i rekreatora obezbeđen je i lekar. Akcija se organizuje pod pokroviteljstvom Grada Niša i Sekretarijata za omladinu i sport.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.