Nastavljena sednica Skupštine, poslanici i o Crnoj Gori

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2020, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena sednica Skupštine, poslanici i o Crnoj Gori

Poslanici u Skupštine Srbije danas su nastavili raspravu o amandmanina na Predlog zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova.

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Marković rekao je na početku svog izlaganja da je u Podgorici uhapšena majka narodnog poslanika Demokratskog  fronta Milana Kneževića

Marković je rekao da režim Mila Đuknovića time pokazuje nervozu i da je naročito uzdrman zbog protesta koji se događaju u Crnoj Gori, a gde >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su Srbi pokazali značajan iskorak ka pokazivanju sloge i otpora.

Poslanik Srpske radikalne stranke koji je podneo amandman na predloženi zakon Petar Jojić osvrnuo se na izlazak Velike Britanije iz Evropske unije ocenivši da je to "dobra vest za Srbiju".

Poslanica Srpske napredne stranke Jelena Žatrić Kovačević pohvalno je govorila o radu Vlade na smanjenju stope nezaposlenosti, programu Nacionalne službe za zapošljavanje, prekfalifikaciji za IT.

Sednici prisustvuje i ministar poljoprivrede Branisalv Nedimović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.